Foutmelding

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 697 of /home/deurne/domains/deurne.tv/public_html/includes/bootstrap.inc).

Economie

DEURNE/BORGERHOUT – Aan de Cruyslei in Deurne is woensdagmorgen een ontspoorde tram gedeeltelijk getakeld. Een ander deel zit nog in de gevel van een appartementsgebouw. Men verwacht dat de takelwerkzaamheden nog heel de dag zullen duren.

  1. Kris Peeters, Koen Metsu, Christian Leysen Sofi Van Ussel Unizo Antwerpen op bezoek bij Unifly in Deurne Marc Kegelaers

DEURNE - Enkele toppolitici hebben in de kantoren van de bekroonde startup Unifly in Deurne een uiteenzetting gekregen over drones.

  1. Grote rampoefening in Antwerpse haven

ANTWERPEN - In het kader van een rampoefening gebeurde in het Albertdok een fictieve aanvaring tussen een cargoschip en een riviercruiseschip. Door de botsing viel een deel van de 140 passagiers van het cruiseschip in het ijskoude water. Na een noodoproep snelden hulpdiensten van verschillende disciplines ter plaatse voor een reddings- en evacuatieoperatie. Aan de oefening deden meer dan 300 figuranten en deelnemers mee.

  1. Waterbus op Albertkanaal verbindt Deurne met haven van Antwerpen Deurne TV

DEURNE - Een waterbus zal vanaf maandag 18 februari 2019 via het Albertkanaal Antwerpen, Merksem, Deurne, Schoten en Wijnegem met elkaar verbinden. Districtsburgemeester Tjerk Tsekeris vindt dit fantastisch. "Dit initiatief van het Havenbedrijf Antwerpen biedt een duurzaam alternatief voor het woon-werkverkeer langs het Albertkanaal," zei hij aan Deurne TV.

  1. Luchthaven Antwerpen eert luchthavenpioniers met Hall of Fame Deurne TV

DEURNE - In de vertrekhal van de Luchthaven van Antwerpen is een Wall of Fame ingehuldigd. Hiermee worden vijf personen geëerd die de voorbije jaren een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de Antwerpse luchthaven. 

  1. Trams rijden terug over Herentalsebaan Deurne TV De Lijn Tjerk Sekeris tram 24

DEURNE - De heraangelegde Herentalsebaan is vrijdagavond door de districtsburgemeester van Deurne met een speciale tram officieel ingereden. Hij was vergezeld door tientallen handelaars, bewoners en andere betrokkenen. Vanaf vandaag zaterdag rijden trouwens de trams 8 en 24 na een jaar afwezigheid opnieuw over de Herentalsebaan.

  1. Herentalsebaan trakteert wegarbeiders op spaghetti

DEURNE – Vrijdagmiddag 12u00. Groepjes wegarbeiders wandelen gedecideerd naar ijssalon Pinguïn aan de Herentalsebaan in Deurne. Zonder dralen of aarzelen gaan ze binnen en schuiven ze aan aan de tafels waar een bord spaghetti voor hen klaar staat. De lokale handelaars willen hen hiermee danken voor de goede samenwerking tijdens de heraanleg van de Herentalsebaan.

  1. Ongeval met lesvliegtuig op luchthaven van Antwerpen (video)

DEURNE - Op de luchthaven van Antwerpen is dinsdagvoormiddag een lesvliegtuigje naast de landingsbaan beland. De piloot geraakte daarbij lichtgewond. Wegens het ongeval was de landingsbaan tot ‘s middags gesloten.

  1. Handelaars omhelzen heraanleg Herentalsebaan Deurne TV

DEURNE - Met het uitbreken van de kasseien is de heraanleg van de Herentalsebaan in Deurne van start gegaan. Tot grote tevredenheid van de handelaars daar.

  1. Buurtbewoners bezoeken pompstation Groot Schijn aan Oosterweelwerf  Deurne TV BAM Oosterweelverbinding

DEURNE - De werken voor de Oosterweelverbinding zorgen voor heel wat nieuwigheden ten zuidwesten van het Sportpaleis. Er wordt volop aan een nieuw pompstation op het Groot Schijn gewerkt en ook een leidingkoker onder het Albertkanaal is vergevorderd. Dit weekend kwamen buurtbewoners een kijkje nemen.

Pagina's