Foutmelding

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 697 of /home/deurne/domains/deurne.tv/public_html/includes/bootstrap.inc).

Cultuur

  1. Nieuwe kasteelheren in Kasteel Boekenberg Deurne TV Jess Donckers FMT

DEURNE – Het kasteel in het Boekenbergpark heeft sinds kort een tiental nieuwe kasteelheren. Met vanaf midden december de ontbijt, lunch en koffietent Flow Food & Drinks.

  1. Sinterklaas landt voor de 33ste keer in Deurne (video) Deurne TV

DEURNE - Zondagmiddag is Sinterklaas op de internationale luchthaven van Antwerpen geland. Hij werd opgewacht door honderden kinderen. Nadien trok hij voor de 33ste keer met de Sinterklaastoet naar het district Berchem.

  1. Nieuw Belgisch gezelschapsspel 'Passaportas'  Deurne TV

DEURNE - Passaportas. Dat is de naam van een gloednieuw Belgisch gezelschapsspel. En omdat het alles met reizen en vliegtuigen te maken heeft, werd het nieuwe bordspel voorgesteld in het Museum Stampe & Vertongen naast de luchthaven van Deurne. 

  1. Yann Tiersen gaf twee concerten in OLT Rivierenhof Deurne Deurne TV

DEURNE - De Franse musicus en componist Yann Tiersen heeft in het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne een fel gesmaakt middagconcert gegeven. ’s Avonds gaf hij een tweede concert.