Foutmelding

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 697 of /home/deurne/domains/deurne.tv/public_html/includes/bootstrap.inc).

Deurne wil Lokale Economieraad oprichten (foto)

Deurne wil Lokale Economieraad oprichten  Deurne TV

DEURNE – De oprichting van de Lokale Economieraad van Deurne zal tijdens de volgende bestuursperiode gebeuren. Elke ondernemer, handelaar of vrij beroeper uit Deurne kan toetreden. Uit de leden wordt een homogeen bestuur verkozen. Het districtsbestuur van Deurne zal tijdens elke Lokale Economieraad aanwezig zijn.

Neutraal

De Lokale Economieraad moet volledig neutraal werken en een brug vormen in de communicatie tussen ondernemers, het district Deurne en de stad Antwerpen. Daarnaast moet het samenwerkingen tussen lokale handelsverenigingen en stuurgroepen opbouwen.

Imago

De ondersteuning en het verbeteren van het imago van Deurne als ondernemersvriendelijke omgeving behoort ook tot de opdrachten van de raad.

Netwerkevenement

Enkele keren per jaar zal de Lokale Economieraad een netwerkevenement voor ondernemers, handelaars en vrije beroepers uit Deurne organiseren.

Categorie: