580 nieuwe woningen en appartementen te koop in Deurne Eksterlaer (video)

Video: 

Matexi bouwt 580 nieuwe woningen en appartementen in Deurne Eksterlaer

Matexi bouwt 580 nieuwe woningen en appartementen in Deurne Eksterlaer (video)

DEURNE - Buurtontwikkelaar Matexi bouwt in de nieuwe buurt Eksterlaer samen met Vooruitzicht 580 nieuwe woningen en appartementen. In de eerste fase komen er 23 woningen en 3 appartementen. Tegen eind 2017 zullen de eerste bewoners ervan hun opwachting maken in de deze gloednieuwe groene buurt.

Locatie

De site Eksterlaer is gelegen tussen Eksterlaer, de Dascottelei en de Herentalsebaan en is vijftien hectare groot. Volgens ontwikkelaar Matexi zal het bouwproject een totaal nieuwe dynamiek aan de omgeving geven. “Het moet een groene, autoluwe buurt worden waar voetgangers en fietsers veilig kunnen bewegen en auto’s slechts via een aantal invalswegen de wijk in kunnen. De aansluiting tussen de parkengordel en het groen bij Eksterlaer zal voor jong en oud voor een aangename plaats om te wonen zorgen.” zegt Tim Peeters van Matexi.

Tweede fase

Deze zondag wordt de tweede fase van de verkoop van de nieuwe woningen en appartementen gelanceerd. Het gaat over stadswoningen met drie slaapkamers, een tuin en een ondergrondse staanplaats. Er zijn ook appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een ondergrondse staanplaats te koop.

Informatie

Plaats van afspraak is het Boeckenberg Sport & Business Center in de Grensstraat 9 in Deurne. Zondag 25 september tussen 11 uur en 13 uur. Meer info op www.matexi.be

Categorie: